Utgivelser

At du blir

«.. tekstene hennes kommer mer til sin rett på morsmålet«, «.. sjangermessig spriker det i flere retninger, i positiv forstand: pop og rock, varmt og rått, skjørt og heftig, nedstrippet og stort« (Øyvind Rønning, 2023).

The Company of You

«Hun er noe så sjeldent som en langt framskreden historieforteller i poplandskap som ikke er bortskjemt med slikt» (Nettavisen, Tor Hammerø, 2021).

To Somewhere Peaceful

”To Somewhere Peaceful” er full av lekre, utsøkte stemningsskifter og forførende sanglige kjærtegn. I mengden av norske kvinnelige sangere og låtskrivere som har dukket opp de siste årene, skiller denne jenta seg umiddelbart ut. Hennes styrke er variasjonsevnen, der hun like naturlig tolker gamle bluesklassikere, som jazz, folk og country” (Aftenposten, Svein Andersen, 2013).

Heal My Heart

”Heal My Heart” – så neddempet og vakkert at du ikke skal se bort ifra at Elly kan ha en ”heal-ende” effekt. Vakre melodier og myk sang. Tolkningen av ”See That My Grave Is Kept Clean” er mesterlig! Fraseringene minner om Kristin Berglund.” (Dagbladet, Øyvind Rønning, 2011).